Show Menu

Fotoshoot in de regen!

Het weer in Nederland is wisselvallig, dus veel mensen boeken een fotograaf voor een familie-fotoshoot het liefst in de lente en in de zomer. Ook dan valt er in ons land nog wel eens een bui en dan zoek ik een binnenlocatie. De botanische tuinen in Utrecht is een uitstekende locatie. Als het echt hard regent kun je de kassen in waar het licht mooi naar binnen valt en als het dan toch even droog is kun je buiten ook prachtig fotograferen. Zo heb ik in de kassen deze foto’s gemaakt van een actief jongetje. Hij had de grootste lol en ik kon een mooi plaatje maken.

HermanP_J0A1956

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: