Show Menu

Een mooie herinnering aan je vakantie.

Net als veel mensen maak ook ik tijdens vakanties foto’s, maar er vervolgens een fotoboek van maken duurt altijd even. Zo ook van onze reis naar Canada. Een reis die ik al heel lang wilde maken, omdat ik daar als klein meisje 2 jaar heb gewoond.

Nu is het er eindelijk van gekomen. Ik werd benaderd door de Fotofabriek of ik een fotoboek bij ze wilde maken en er dan een review over zou willen schrijven. Daar heb ik deze keer ja op gezegd en ik heb er geen spijt van.

Het programma waarmee je het boek maakt download je eenvoudig op je computer en alles wijst zich verder eigenlijk vanzelf. De sjablonen voor pagina’s staan zeer overzichtelijk aan de zijkant en je hebt keus genoeg. Het wijzigen van foto’s is ontzettend makkelijk. Je schuift gewoon de foto die je liever hebt op de juist plek en de oude verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Vervolgens bestel je het boek en dan krijg je even later een mailtje met een filmpje erbij dat jouw boek wordt gedrukt. Heel grappig dat ze dat doen en leuk om te zien hoe jouw cover door de machine gaat.Het duurt een paar dagen, net zo lang als bij de concurrenten, en dan valt het boek door de brievenbus.

Het is dan toch altijd spannend of het zo is geworden als je dacht dat het zou worden. De kwaliteit van de cover is goed. Ik kreeg bij het maken de waarschuwing dat de resolutie van de foto niet perfect was, maar dat het net kon. Verder zijn de kleuren van de foto’s precies zoals ik het op de computer had gezien. Dat is ook altijd fijn!

Ik ben tevreden over het resultaat bij de Fotofabriek, zeker als ik het afzet tegen de prijs die je ervoor betaald. En ik heb een mooie herinnering in mijn kast staan van mijn reis naar Canada.

%d bloggers liken dit: