Show Menu

Vriendinnenshoot

Een prachtige recensie krijg ik van Pleun voor het fotograferen van haar zus en haar vriendinnen. Het was ook een afscheid, want de zus van Pleun is naar Australië geëmigreerd. Ik hoop dat ik ze een mooie herinnering heb meegegeven!
“Met een groep vriendinnen hebben we een fotoshoot afgenomen bij Iris als onderdeel van een vrijgezellenfeest. Het was een spontane en gezellige middag die resulteerde in mooie foto’s. Iedereen voelde zich snel op zijn gemak en Iris gaf iedereen de volle aandacht. Ze was duidelijk in haar aanwijzingen, maar vond het ook goed als we een eigen idee hadden; daar ging ze dan vol voor. Iris is professioneel, spontaan en makkelijk in de omgang: een gouden combinatie als fotograaf. Iedereen was zeer tevreden en ging naar huis met een glimlach. Ik zou Iris zeker nog een keer benaderen als ik nog eens een fotoshoot zou willen gaan doen!” 
_j0a6927
20-30_v_j0a6954
_j0a6992
1_j0a6920
vriendinnen_1
vriendinnen_2
zussen
%d bloggers liken dit: