Show Menu

Op stap met Anna

Het is nog februari, maar de weersvoorspelling is goed. Fotograferen buiten kan dus prima. Samen met de 2-jarige Anna en haar ouders ben ik naar de heide gegaan vlakbij Amersfoort. Toen ik vertrok van huis was de lucht nog blauw met hier en daar een wolkje. Prachtig weer om te fotograferen. Maar eenmaal aangekomen betrekt het. Natte sneeuw valt naar beneden. We hebben het allemaal een beetje koud, maar na even wachten breekt de zon toch weer heel even door. Precies genoeg tijd om Anna met haar ouders te fotograferen en ook nog profielfoto’s te maken. Nog even mee naar huis om nog een foto te maken in een warme omgeving. En daarmee was de fotoshoot voor het gezin compleet.

Familie Fotografie

_C8A3197 Kinder Fotografie Anna

Gezinsfotografie Anna

Familie Fotografie Anna

Profielfoto

Profielfoto

Kinder Fotografie Anna

%d bloggers liken dit: